مدارک لازم برای ویزا


 

   مدارک لازم برای ویزا

 

نامه پذیرش   

اولین مدرک مورد نیاز برای ویزا نامه پذیرش از دانشگاه یا موسسه آموزشی مورد نظر است. یک نامه پذیرش مورد تائید شامل موارد زیر است:

  • نام، آدرس و شماره تماس دانشگاه یا موسسه آموزشی
  • نام رشته و حداقل زمان اتمام آن
  • رشته باید به دانشجویان خارجی ارائه شود و دانشگاه نیز به دانشجویان خارجی رشته ارائه دهد
  • شهریه سالانه رشته
  • ذکر اینکه شما بورسیه هستید یا باید شهریه بپردازید
  • اینکه شما به عنوان دانشجوی خارجی شهریه می دهید یا دانشجوی بومی
  • اینکه رشته تمام وقت یا پاره وقت است
  •  تامین همه موارد مورد نیاز برای دانشجویان خارجی از سوی دانشگاه

 

   COE   

عبارت بالا اختصار عبارت Confirmation Of Enrolment است که در واقع تائیدیه ایست که از سوی دانشگاه صادر می شود. برای دریافت این تائیدیه ابتدا باید شهریه دانشگاه را بپردازید تا دانشگاه یا موسسه آموزشی آن را صادر کند. COE یکی از موارد الزامی در میان مدارک مورد نیاز برای ویزاست. یک COE باید شامل موراد زیر باشد:

  • نام رشته
  • شهریه سالانه رشته
  • تمام وقت یا پاره وقت بودن رشته

 

   دانش آموزان   

مدارس در نیوزیلند دو گروه هستند:

  • مدارس دولتی که بودجه خود را از دولت نیوزیلند دریافت می کنند. این مدراس در شرایطی که همه دانشجویان بومی نیوزیلندی در مدارس ثبت نام کرده باشند در صورتی که جای خالی برای دانشجویان خارجی وجود داشته باشد، آنها را ثبت نام می کنند. دانشجویان خارجی برای تحصیل در این مدارس باید شهریه کامل بپردازند
  • مدارس خصوصی که بودجه خود را از ثبت نام دانش آموزان بدست می آورند. این مدارس به تعداد مساوی دانشجوی خارجی و دانشجوی بومی ثبت نام می کنند

 

 گ   اردین یا قیم  

اگر دانش آموز سال های اول تا هشتم هستید و یا به عبارتی زیر 13 سال سن دارید نمی توانید به تنهایی در نیوزیلند تحصیل کنید و باید قیم داشته باشید. وجود قیم در پرونده های دانش آموزان زیر 13 سال اجباری است.

 

 آزمایشات پزشکی و پلیس چک 

آزمایشات پزشکی و برگه پلیس چک باید جزئی از مدارک پرونده شما باشد.

 

 مدارک مالی 

یکی از مدارک مهم پرونده شما، مدارک مالی است. مدارک مال شامل:

  • شواهدی نشان دهنده اینکه شما پول کافی برای پرداخت شهریه خود را دارید
  • شواهدی نشان دهنده اینکه شما پول کافی برای زندگی و دیگر مخارج ایاب ذهاب را دارید
  • در صورتی که بورسیه هستید مدراک بورسیه
  • و در صورتی که اسپانسرشیپ دارید، مدارک مربوط به آن

 رشته های زیر 9 ماه 

برای رشته های زیر 9 ماه مدراک زیر لازم است:

  • 1000$NZ به ازای هر ماه زندگی
  • 400$NZ به ازای هر ماه شهریه خوابگاه
  • نامه ای که نشان دهد شما شهریه دانشگاه . یا خوابگاه را پرداخته اید

 ب رای رشته های بالای 9 ماه : 

  • 1000$NZ به ازای هر ماه زندگی
  • پول لازم برای شهریه دانشگاه

مدارک مالی می تواند در به صورت نقد، حساب بانکی و یا کارت اعتباری باشد.

 

پاسپورت

پاسپورت شما باید حداقل تا 3 ماه بعد از اتمام تحصیل شما معتبر باشد

 

شرایط ویزا

  • شما باید در کلاس های خود حضور داشته باشید
  • اگر زیر 13 سال هستید باید همراه گاردین باشد
  • باید در تحصیل خود پیشرفت داشته باشید، صرفا گذراندن واحدها  کافی نیست
  • اگر کار می کنید، کار دانشجویی شما باید مجاز باشد
  • باید قوانین نیوزیلند را اجرا کنید
  • تنها تا زمانی که ویزای دانشجویی شما اعتبار دارد می توانید اینجا بمانید.