ویزای مهاجرت شغلی


توضیحاتی کلی در مورد ویزای مهاجرت شغلی نیوزیلند

 

 

  1. شرایط لازم  

برای مهاجرت به نیوزیلند باید  شرایط اولیه را داشته باشید. اولین شرط، داشتن سن مورد نظر برای مهاجرت است که از 20 تا 55 سال می باشد. شرایط دیگر عبارتند از: زبان انگلیسی، سلامت جسمی، عدم پیشینه کیفری و ...

 

  2   . E OI

اگر شرایط اولیه را داشته باشید، در این مرحله باید EOI را در پرونده خود تشکیل دهید که عبارت است از توضیحات لازم در مورد مهارت ها، تجربیات کاری و فاکتورهای دیگر.

 

  3. امتیازبندی در    EOI 

 در این مرحله امتیازات شما در EOI محاسبه می شود. در صورتی که 140 امتیاز کسب کنید، بلافاصله می توانید جهت مهاجرت اقدام نمایید، در غیر این صورت پرونده شما کنار گذاشته می شود. ابتدا پرونده هایی که 140 امتیاز کسب کرده اند مورد بررسی قرار می گیرند و پس از نوبت به آنهایی می رسد که بین 100 تا 140 امتیاز دارند.

 

4. ITA در پرونده های دارای شرایط

در صورتی که امتیاز EOI شما به اندازه ای است که می توانید اقدام کنید، برای شما یک ITA فرستاده می شود که اختصار عبارت Invitation To Apply می باشد و بدین معنی است که شما می توانید پرونده خود را تشکیل دهید و در اینجا باید مدارک لازم جهت امتیازات EOI خود را اثبات کنید. اثبات به معنی تهیه مدارکی است چون: مدرک زبان، آزمایشات پزشکی، مدرک تحصیلی، سابقه کاری، عذم پیشینه کیفیری و ...

فرم های پذیرش را باید تکمیل کنید و مدارک لازمی که بر اساس آنها به EOI خود امتیاز داده اید را همراه فرم های پذیرش برای ما می فرستید.

 

5. بررسی پرونده

بعد از اینکه مدارک لازم را دریافت کردیم، بررسی پرونده آغاز می شود. بر اساس فرم های پذیرش، امتیازات و مدارک ارسالی معلوم می شود که شما می توانید در نیوزیلند ساکن شوید یا خیر. ممکن است مصاحبه ای برای شما ترتیب داده شود.

  

6. ویزای مهاجرتی و ویزای کاری

اگر تمامی شرایط لازم را داشته باشید، به شما یک ویزای مهاجرتی داده می شود. در غیر این صورت به شما یک ویزای کاری اهدا خواهد شد. با این ویزا یک مهلت 9 ماهه دارید تا بتوانید در نیوزیلند کار پیدا کنید و مستقر شوید. اگر توانایی خود را در این 9 ماه نشان دهید، ویزای مهاجرتی را دریافت می کنید.

دقت داشته باشید که این ویزای 9 ماهه تنها یک مهلت است و هیچ ضمانتی وجود ندارد که شما بتوانید در این مدت کار پیدا کنید. در این مدت نمی توانید خانه و زندگی خود را در نیوزیلند مستقر کنید و یا فرزندان خود را به مدرسه بفرستید. این امکانات را زمانی دریافت خواهید کرد که ویزای مهاجرتی را بدست آورید.

 

 

 منبع:

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/skilledmigrant/overview/default.htm