574-ویرای ارشد تحقیاتی و دکترا


ویزای رده574

این ویزا برای دانشجویان دوره های تحقیقاتی در مقاطع ارشد و دکترا می باشد. بر اساس تغییرات جدید، دارندگان این ویزا می توانند 6 ماه بیشتر در استرالیا بمانند. اطلاعات بیشتر

 

کاربرد ویزا

این ویزا در موارد زیر کاربرد دارد:

  • اقدام برای ویزای دانشجویی برای اولین بار،
  • تمدید ویزای دانشجویی،
  • پیوستن به فردی از خانواده که در استرالیا در حال تحصیل است.

 

با این ویزا چه اختیاراتی دارید؟

  • در استرالیا تحصیل می کنید،
  • افراد خانواده را با خود همراه می کنید،
  • پس از شروع رشته تحصیلی می توانید تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشید،
  • قبل از شروع تحصیل و تعطیلات میان ترم می توانید به صورت نا محدود کار کنید،
  • افراد خانواده می توانند به صورت نامحدود کار کنند،
  • همسر شما می تواند در یک رشته تحصیلی 3 ماهه ثبت نام نماید،
  • در صورتی که همسر بخواهد بیش از 3 ماه تحصیل کند خود باید برای ویزای دانشجویی جدا اقدام نماید،
  • شما و افراد خانواده در رفت و امد به و خارج از استرالیا محدودیتی نخواهید داشت.

 

تراز ارزیابی

تراز ارزیابی شما 2 می باشد، بدین معنی که دانشجویان ویزای رده 574 در گروه ارزیابی 2 قرار می گیرند و بر اساس ضوابط و قراردادهایی که برای کشورهای گروه 2 تنظیم شده اند بررسی می گردند. قابل ذکر است ایران در کشورهای زیرگروه 2قرار می گیرد بنابراین بررسی پرونده های تحقیقاتی بسیار راحت تر خواهد بود.

 

تعریف خانواده

خانواده یعنی همسر قانونی شما و فرزندان زیر 18 سال مشروط بر اینکه هنوز مجرد باشند.

 

مدت زمان ویزای تحصیلی

  • در اینجا باید ذکر شود که تاریخ های پایین در مورد پرونده های تحقیقاتی متغیر خواهند بود. از آنجاییکه دانشجوی دوره تحقیقاتی کلاس های درسی ندارد بنابراین زمان ورود او به دانشگاه تنها توافقی بین او و استاد راهنما خواهد بود.
  • اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در پایان سال آکادمیکی استرالیا یعنی نوامبر-دسامبر به پایان رسد ویزای شما تا تاریخ 15 مارچ سال آینده زمان خواهد داشت.
  • اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در ژانویه-اکتبر به پایان رسد، ویزا معمولا تا 2 ماه بعد از اتمام رشته زمان خواهد داشت،
  • اگر رشته تحصیلی کمتر از 10 ماه باشد ویزای شما تا 1 ماه بعد از اتمام تحصیل زمان خواهد داشت.

 

زبان انگلیسی

  • مدرک مورد قبول دولت و دانشگاه های استرالیا آیلتس، تافل و یا دیگر امتحانات قابل قبول است.
  • همراهان شما در صورتی که نخواهند در استرالیا تحصیل کنند نیازی به آیلتس نخواهند داشت.

 

مدارک تحصیلی مورد نیاز

مدرک کارشناسی برای کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد برای دکترا.  پروپوزال نیز یکی دیگر از مدارک مورد نیاز دوره های تحقیقاتی می باشد.

 

مدارک مالی

مدارک مالی باید کامل باشد. در این زیر گروه ویزا مدارک مالی برابر هزینه 1 سال تحصیل و 1 سال زندگی در استرالیا خواهد بود. هر  دانشگاه هنگام ثبت نام  مقداری بیعانه می گیرد که معمولا برابر هزینه تحصیل در ترم اول رشته تحصیلی خواهد بود. این هزینه که از پیش پرداخته می شود از 1 سال هزینه تحصیلی که در حساب مالی خود باید نشان دهید کسر خواهد شد. بنابراین کل مبلغی که به عنوان مدارک مالی خود ارائه می دهید عبارتند از:

  • هزینه 1 سال تحصیل منهای بیعانه ای که به دانشگاه پرداخته اید
  • هزینه ای 1 سال زندگی در استرلیا برابر با سالی 18000$
  • هزینه یک بار بلیط رفت و برگشت برابر با 4000$

در صورتی که همراهان شما نیز قصد تحصیل در استرالیا دارند هزینه تحصیل و زندگی آنها نیز اضافه خواهد شد.

در زیر گروه 574 این مقدار پول یاید به مدت یک هفته در حسابی  باقی بمانند که حداقل گردش آن از میزانی که باید به عنوان مدرک مالی به سفارت نشان دهید کمتر نباشد.

 

تغییر دانشگاه بعد از دریافت ویزا

از تاریخ 1 جولای 2007 شما نمی توانید بعد از دریافت ویزا دانشگاه خود را عضو کنید. در صورتی که بخواهید دانشگاه را عوض کنید باید دوباره برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید.

 

  • الزامات
  • برای خود و افراد خانواده باید بیمه دانشجویی تهیه کنید به این معنی که مبلغ بیمه را باید بپردازید در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد. اقدام برای اخذ بیمه را دانشگاه انجام می دهد شما فقط مبلغ را پرداخت می کنید. این بیمه باید تا پایان زمان تحصیل شما را پوشش دهد،
  • رشته تحصیلی شما باید تمام وقت باشد تا ویزا صادر گردد،
  • رشته تحصیلی باید کد CRICOSداشته باشد.
  • قبل از ورود به استرالیا باید آزمایشات پزشکی را انجام دهید که سلامت شما را تائید نمایند. تاریخ این آزمایشات نباید بیش از 6 ماه قبل از شروع رشته تحصیلی باشند.
  • سابقه کیفری شما و افراد خانواده بررسی می شود.