ویزای زیرگروه 476


ویزای موقت کاری برای مهندسان-زیرگروه 476

این ویزا خاص چه کسانی است؟

این ویزا خاص افرادی است که در 2 سال گذشته مدرک مهندسی خود را کسب کرده اند.

با دردست داشتن ویزا چه اختیاراتی خواهم داشت؟

با در دست داشتن ویزا شما و یا هر شخص وابسته به شما می تواند به مدت 18 ماه بدون اینکه کار و یا تحصیل کند در استرالیا بماند. در طول این مدت شما می توانید:

  • مسافرت کنید،
  • کار کنید،
  • تحصیل کنید،
  • به تقویت زبان انگلیسی خود بپردازید.
  • در واقع این یک ویزای موقت است که به شما اجازه می دهد تا 18 ماه در استرالیا بمانید، کار و یا تحصیل کنید.

برای اقدام چه مدارکی نیاز دارید؟

هرزمانی که برای این ویزا اقدام می کنید، باید همه شرایط زیر را داشته باشید:

  • زیر 31 سال سن،
  • شرایط لازم برای زبان انگلیسی(IELTSیا OET)
  • اخذ مدرک مهندسی در 2 سال گذشته از یک موسسه معتبر،
  • پرداخت کلیه هزینه های تشکیل پرونده و اخذ ویزا،
  • تشکیل پرونده در "مرکز بررسی مهارت ها در ادلاید" (ASPC)

لازم به ذکر است که هنگام تشکیل پرونده تمامی شرایط نامبرده را باید داشته باشید. در صورت نداشتن هر یک از آنها، پرونده شما تشکیل نخواهد شد و در صورت تشکیل به راحتی رد خواهد شد.

 چه افرادی را می توان با خود همراه کنم؟

همسر و فرزندان زیر 18 سال.

شرایط لازم برای شخص اول و همراهان چیست؟

شرایط لازم برای شخص اول:

  • سن زیر 31 سال
  • مدرک آیلتس یا او.ای.تی

مدرک مهندسی از دانشگاه های فهرست شده در اینجا:

American University of Beirut (Lebanon)
American University of Sharjah (UAE)
Middle East Technical University (Turkey)
Istanbul Technical University (Turkey)
Hacettepe University (Turkey)
Dokuz Eylul University (Turkey)
Amir Kabir University of Technology (Iran)
University of Tehran (Iran)
Tohoku University (Japan)
China University of Mining & Technology – Beijing (China)
Chongqing University (China)
Tongji University (China)
Tsinghua University (China)
Shanghai University of Engineering Science (China)
Shanghai Jiaotong University (China)
Guangzhou University (China)
Beijing Normal University (China)
Beijing Petroleum University (China)
Beijing University of Chemical Technology (China)
University of Science and Technology – Beijing (China)
Beijing University of Technology (formerly Beijing Polytechnic University) (China)
Bandung Institute of Technology (Indonesia)
University of Indonesia (Indonesia)
National University of Singapore (Singapore)
University of Malaya (Malaysia)
Universiti Teknologi MARA (Malaysia)
University of the Philippines (the Philippines)
Indian Institute of Science – Bangalore (India)
Curtin University of Technology Sarawak Campus (Malaysia)
Deakin University in partnership with Kolej Damansara Utame, (KDU) Kuala Lumpur (Malaysia)
Deakin University in partnership with Kolej Damansara Utame, (KDU) Penang (Malaysia)
Edith Cowan University in partnership with SMa School of Management (Singapore)
James Cook University, Singapore campus (Singapore)
Monash University, Sunway (Malaysia)
RMIT University in partnership with Singapore Institute of Commerce (Singapore)
RMIT University in partnership with Auston International (Singapore)
RMIT University in partnership with IMC Technologies (Singapore)
Swinburne University of Technology, Sarawak (Malaysia)
The University of Newcastle in partnership with PSB Corporation Pte Ltd Academy (Singapore)
University of South Australia in partnership with Asia Pacific Management Centre (APMC) (Singapore)
University of Technology, Sydney in partnership with Hong Kong Management Association (Hong Kong)
Anna University – Chennai, India
Indian School of Mines - Dhanbad, India
Banaras Hindu University – Varanasi, India
Indian Institute of Technology, Kharagpur

 

آزمایشات پزشکی

سابقه کیفری

شما می توانید هنگام تشکیل پرونده داخل خاک استرالیا باشید.

شرایط لازم برای همراهان:

  • آزمایشات پزشکی
  • سابقه کیفری
  • افراد همراه می توانند هنگام تشکیل پرونده و هنگام دریافت ویزا در استرالیا یا خارج از استرالیا باشند.

 

شرایط 8503

اگر به هر دلیل هریک از افراد خانواده شما شرایط 8503 را روی ویزای خود دارند، بدین معنی است که آنها نمی توانند برای ویزای دیگری اقدام کنند و یا در خواست تمدید ویزای فعلی خود را بدهند.

الزامات

شما با در دست داشت این ویزا می توانید در هر قسمت از خاک استرالیا به هر کاری که می خواهید مشغول شوید. شما و افراد خانواده شما باید تمامی قوانین استرلیا را رعایت کرده و خارج از حیطه قانونی به هیچ فعالیتی دست نزنند.

برای اینکه پرونده شما هرچه سریع تر به جریان بیفتد، باید همه مدراک لازم را دست داشته باشید.