مدارک مورد نیاز برای ویزا


مدارک لازم برای صدور ویزای دانشجویی

از تاریخ 5 نوامبر ببعد تغییراتی در ویزاهای دانشجویی پدید آمده است. به عنوان مثال مدرک آیلتس تنها مدرک مورد قبول سفارت نیست. تغییراتی دیگری نیز در مورد مدارک مالی و مراحل دریافت ویزا پدید آمده است. روی لینک ها کلیک کنید و آنها را بخوانید.

اصل پاسپورت متقاضی و همراهان

  • اصل شناسنامه متقاضی و همراهان
  • ترجمه شناسنامه متقاضی و همراهان
  • اصل و ترجمه سند ازدواج(در صورت تاهل)
  • اصل و ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی و همراهان
  • نامه سوابق شغلی و تحصیلی (رزومه) متقاضی و همراهان
  • اصل IELTS برای تمامی مقاطع تحصیلی غیر از دبیرستان و دوره های زبان و مقع ارشد تحقیقاتی و دکتری IELTS اجباری است. تغییرات جدید را ببینید.
  • مدارک مالی- برای محاسبه دقیق میزان توان مالی مورد نیاز بایستی با موسسه تماس حاصل نمایید. هر فرد میزان مشخصی توان مالی نیاز دارد که با دیگران متفاوت است و بر اساس
  • ترجمه رسمی شناسنامه ضامن
  • تعهد محضری ضامن
  • پرینت ریز حساب سه ماهه گذ شته ضامن و یا متقاضی (حساب موردنظر باید مربوط به یکی از بانک های رسمی و مورد تایید بانک مرکزی باشد و موسسات مالی و اعتباری، تعاونی ها و ... که فاقد نام "بانک" هستند برای ارائه ضمانت مالی قابل فبول نیستند)
  • مدارک دال بر محل کسب در آمد
  • داشتن گواهی عدم سوء پیشینه برای نیوزیلند اجباری است.
  •  تمام فرمها- تمام فرمها در موسسه ماشین میشود.
  • پذیرش- توسط موسسه برای تمامی دانشگاههای استرالیا و یا نیوزیلند محتمل است.
  • عکس پاسپورتی متقاضی و همراهان (4 عدد)
  • اصل فیش بانکی به مبلغ .............. ریال واریز شده به بانک تجارت شعبه احمد قصیر کد034 به شماه حساب 194428758 به نام سفارت استرالیا  -آخرین مبلغ را با تماس تلفنی سوال نمایید لطفا.
  • برای نیوزیلند مبلغ دریافتی سفارت برای بررسی پرونده بایستی به موسسه پرداخت شود.
  • برای نیوزیلند نیاز به داشتن گواهی عدم سوء پیشینه دارید .موسسه نامه لازم برای صدور این برگه را در اختیار شما قرار می دهد.
  • در صورت لزوم مدارک دیگری نیز درخواست خواهد شد.
  • دریافت ویزا بین 12 الی 18 هفته از زمان تشکیل پرونده ،در موارد استثنایی این زمان بستگی به زمان صدور تاییدیه از استرالیا دارد.