571-ویزای تحصیل در مدارس


ویزای رده571

این ویزا برای دانش آموزان خارجی است که یکی از دوره های زیر را انتخاب نمایند:

  • دوران دبستان و راهنمایی (Primary School
  • دوران دبیرستان (Secondary School)

 

کاربرد ویزا

این ویزا در موارد زیر کاربرد دارد:

  • اقدام برای ویزای دانشجویی برای اولین بار،
  • تمدید ویزای دانشجویی،
  • پیوستن به فردی از خانواده که در استرالیا در حال تحصیل است.

 

با این ویزا چه اختیاراتی دارید؟

  • در استرالیا تحصیل می کنید،
  • افراد خانواده را با خود همراه می کنید،
  • پس از شروع رشته تحصیلی می توانید تا سقف 20 ساعت در هفته کار داشته باشید،
  • افراد خانواده می توانند تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشند،
  • افراد خانواده شما می توانند در یک رشته تحصیلی 3 ماهه ثبت نام نمایند،
  • شما و افراد خانواده در رفت و امد به و خارج از استرالیا محدودیتی نخواهید داشت.

 

تعریف خانواده

از آنجاییکه دانش آموز زیر 18 سال است باید قیم داشته باشد. این قیم می تواند پدر، مادر، خواهر و برادر بالای 22 سال و یا شخص قانونی باشد.

 

مدت زمان ویزای تحصیلی

  • اگر تحصیل در پایان سال آکادمیکی استرالیا یعنی نوامبر-دسامبر به پایان رسد ویزای شما تا تاریخ 15 مارچ سال آینده زمان خواهد داشت.
  • اگر تحصیل در ژانویه-اکتبر به پایان رسد، ویزا معمولا تا 2 ماه بعد از اتمام رشته زمان خواهد داشت.

 

زبان انگلیسی

دانش آموز برای ورود به کلاس های درس استرالیا باید مدرک آیلتس داشته باشد، اما می تواند زبان را در استرالیا فرا گیرد. کلاس های زبان در استرالیا در تمام سطوح و هر مقدار که نیاز دانش آموز باشد وجود دارند.

 

توانایی مالی

شخص مسئول پرداخت هزینه های زندگی دانش آموز که معمولا پدر و مادر می باشند باید  هزینه رفت و آمد به و خارج از استرالیا، شهریه دانشگاه و هزینه های زندگی را برای دانش آموز و قیم بپردازند. و باید به دولت استرالیا ثابت کنند که همچین توانی را دارند و این معمولا با نشان دادن حساب بانکی میسر است. در صورتی که دانش آموز بورسیه است نیازی به این کار نیست.

 

تغییر موسسه آموزشی بعد از دریافت ویزا

از تاریخ 1 جولای 2007 شما نمی توانید بعد از دریافت ویزا موسسه آموزشی خود را عضو کنید. در صورتی که بخواهید موسسه آموزشی را عوض کنید باید دوباره برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید.

 

الزامات

  • دانش آموز و قیم همراه باید بیمه دانشجویی داشته باشند به این معنی که مبلغ بیمه را باید بپردازند در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد. اقدام برای اخذ بیمه را موسسه آموزشی انجام می دهد شما فقط مبلغ را پرداخت می کنید. این بیمه باید تا پایان زمان تحصیل شما را پوشش دهد،
  • تحصیل شما باید تمام وقت باشد تا ویزا صادر گردد،
  • برای اخذ این ویزا باید حداقل 6 سال سن داشته باشید،
  • برای ورود به سال 9 باید کمتر از 17 سال سن داشته باشید،
  • برای ورود به سال 10 باید کمتر از 18 سال سن داشته باشید،
  • برای ورود به سال 11 باید کمتر از 19 سال سن داشته باشید،
  • برای ورود به سال 12 باید کمتر از 20 سال سن داشته باشید،
  • قبل از ورود به استرالیا باید آزمایشات پزشکی را انجام دهید که سلامت شما را تائید نمایند. تاریخ این آزمایشات نباید بیش از 6 ماه قبل از شروع تحصیل باشند،
  • سابقه کیفری شما و افراد خانواده بررسی می شود.