570-ویزای زبان انگلیسی


ویزای رده 570

این ویزا خاص دوره های زبان الیکاس است.  تغییرات جدیدی در مورد ویزای رده 570 برای کشورهای سطوح ارزیابی 3 و 4 رخ داده است. ایران نیز یکی از این کشورهاست. بر اساس این تغییرات دانشجو برای گذراندن دوره زبان در استرالیا لزومی به ارائه آیلتس در مدارک خود ندارد. و این در حالیست که قبلا مورد نیاز بود. این تغییرات را مطالعه نمایید.

قابل ذکر است که دانشجویان دوره های پزشکی، دندانپزشکی و پرستاران می توانند تنها با در دست داشتن پذیرش الیکاس ویزای 570 را دریافت نمایند. در زیر اطلاعات این ویزا که تنها خاص این دانشجویان است فهرست شده است:

 

کاربرد ویزا

این ویزا در موارد زیر کاربرد دارد:

  • اقدام برای ویزای دانشجویی برای اولین بار،
  • تمدید ویزای دانشجویی،
  • پیوستن به فردی از خانواده که در استرالیا در حال تحصیل است.

 

با این ویزا چه اختیاراتی دارید؟

  • در استرالیا تحصیل می کنید،
  • افراد خانواده را با خود همراه می کنید،
  • پس از شروع رشته تحصیلی می توانید تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشید،
  • افراد خانواده می توانند تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشند،
  • همسر شما می تواند در یک رشته تحصیلی 3 ماهه ثبت نام نماید،
  • در صورتی که همسر بخواهد بیش از 3 ماه تحصیل کند خود باید برای ویزای دانشجویی جدا اقدام نماید،
  • شما و افراد خانواده در رفت و امد به و خارج از استرالیا محدودیتی نخواهند داشت.

 

تعریف خانواده

خانواده یعنی همسر قانونی شما و فرزندان زیر 18 سال مشروط بر اینکه هنوز مجرد باشند.

 

مدت زمان ویزای تحصیلی

  • اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در پایان سال آکادمیکی استرالیا یعنی نوامبر-دسامبر به پایان رسد ویزای شما تا تاریخ 15 مارچ سال آینده زمان خواهد داشت.
  • اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در ژانویه-اکتبر به پایان رسد، ویزا معمولا تا 2 ماه بعد از اتمام رشته زمان خواهد داشت،
  • اگر رشته تحصیلی کمتر از 10 ماه باشد ویزای شما تا 1 ماه بعد از اتمام تحصیل زمان خواهد داشت.

 

تراز ارزیابی

تراز ارزیابی شما 3 می باشد، بدین معنی که دانشجویان ویزای رده 573 در گروه ارزیابی 3 قرار می گیرند و بر اساس ضوابط و قراردادهایی که برای کشورهای گروه 3 تنظیم شده اند بررسی می گردند. قابل ذکر است که ضوابط در این گروه سخت تر می باشد.

 

زبان انگلیسی

دانشجویان دوره های پزکش و دندانپزشکی که به قصد زبان به استرالیا می روند نیازی به ارائه آیلتس نخواهند داشت.

 

توانایی مالی

شما باید بتوانید هزینه رفت و آمد به و خارج از استرالیا، شهریه دانشگاه و هزینه های زندگی را برای خود و خانواده خود بپردازید. و باید به دولت استرالیا ثابت کنید که همچین توانی را دارید و این معمولا با نشان دادن حساب بانکی میسر است. در صورتی که شما دانشجوی بورسیه باشید نیازی به این کار نیست البته دانشجویان بورسیه در رده ویزای متفاوت دیگری قرار خواهند گرفت.

 

تغییر دانشگاه بعد از دریافت ویزا

از تاریخ 1 جولای 2007 شما نمی توانید بعد از دریافت ویزا دانشگاه خود را عضو کنید. در صورتی که بخواهید دانشگاه را عوض کنید باید دوباره برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید.

 

الزامات

  • برای خود و افراد خانواده باید بیمه دانشجویی تهیه کنید به این معنی که مبلغ بیمه را باید بپردازید در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد. اقدام برای اخذ بیمه را دانشگاه انجام می دهد شما فقط مبلغ را پرداخت می کنید. این بیمه باید تا پایان زمان تحصیل شما را پوشش دهد،
  • دوره الیکاس شما باید تمام وقت باشد تا ویزا صادر گردد،
  • قبل از ورود به استرالیا باید آزمایشات پزشکی را انجام دهید که سلامت شما را تائید نمایند. تاریخ این آزمایشات نباید بیش از 6 ماه قبل از شروع رشته تحصیلی باشند.
  • سابقه کیفری شما و افراد خانواده بررسی می شود.