انجمن کامپیوتر استرالیا


مقدمه

انجمن کامپیوتر استرالیا از 1994 تا کنون وظیفه بررسی پرونده های مربوطه را برای مهاجران و متقاضیان کار در استرالیا بر عهده داشته است. در واقع اگر شما مایلید به عنوان مهندس IT و یا علوم مربوطه به آن در استرالیا مشغول به کار شوید باید تائیدیه این انجمن را در خصوص مدرک خود داشته باشید. این انمجن طی سه مرحله ساده شما را تائید می کند:

  • در مرحله اول اطلاعات اولیه مانند آدرس، تلفن و ایمیل و ... را بررسی می نماید،
  • در مرحله دوم مدرک تحصیلی، سوابق کاری و مدارک جانبی را بررسی می کند،
  • در مرحله سوم نتیجه اعلام خواهد شد.

 

مدارک لازم و چگونگی بررسی

لازم به ذکر است که بررسی مهارت های زبان انگلیسی و مدرک آیلتس بر عهده این انجمن نمی باشد. بنابراین مدرک زبان جز مدارک لازم برای بررسی این انجمن نیست.

  • اولین مدرک مورد نیاز مدرک تحصیلی شما به همراه ریز نمرات کامل می باشد. کلیه این مدارک باید اصل و یا کپی برابر با اصل باشند.
  • شما باید سوابق کاری خود را تهیه کنید. علاوه بر نامه ای که از کارفرما تهیه می نمایید باید رزومه ای کامل با شرح دقیق نوع کار و وظیفه خود بنویسید.

اگر مدرک تحصیلی شما مطابق کارشناسی استرالیا باشد این سابقه کاری باید حداقل 2 سال یاشد و باید کاملا مرتبط با رشته تحصیلی شما باشد،

اگر رشته تحصیلی شما در تطبیق با کارشناسی IT استرالیا کاملا یکسان نباشد، به جای 2 سال، 4 سال سابقه کاری مرتبط نیاز دارید،

اگر رشته تحصیلی شما مطابق کاردانی (دیپلما، دیپامای پیشرفته...) استرالیا باشد، به حداقل 5 سال سابقه کاری مرتیط نیاز خواهید داشت.

اگر رشته تحصیلی شما چیز دیگری به غیر از IT بوده اما واحدهای از دروس IT را در دانشگاه گذرانیده اید، به حداقل 8 سال سابقه کاری کاملا مرتبط با IT نیاز دارید. در چنین مواردی ارائه مدراک جانبی برای پرونده شما مفید خواهد بود.

توجه داشته باشید که مدرک تحصیلی و سوابق کاری توسط انجمن کامپیوتر با معیارهای IT در استرالیا سنجیده می شوند بنابراین هر چه در شرح جزئیات بیشتر بکوشید به پرونده خود کمک بیشتری کرده اید.

  • شما می توانید از کارفرمای خود و یا اساتید دانشگاه خود معرفی نامه تهیه کنید.

در صورتی که فرم های انجمن را کامل و بدون نقص تکمیل کنید روند بررسی پرونده سریع تر خواهد بود. در صورتی که نتیجه نهایی مثبت باشد و مدرک شما تائید گردد، این تائیدیه در غالب نامه به شما اعلام خواهد شد و می توانید آن را ضمیمه پرونده مهاجرتی خود نمایید و به اداره مهاجرت تحویل دهید. بهتر است بدانید این نامه و یا تائیدیه تنها برای یک سال اعتبار خواهد داشت.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر ما تماس حاصل نمایید.

گرفتن تاییدیه و ارائه صحیح مدارک کار ساده ای به نظر می رسد اما همیشه پیچیدگی های خاص خود را دارد. در صورت تمایل موسسه می تواند شما را در انجام این امر یاری نماید. حق الوکاله دریافت تاییدیه بین 2000 تا 4000 دلار بسته به نوع تاییدیه  می باشد.